Royal run '19

Praktiske oplysninger Aarhus

Her får du relevante, praktiske oplysninger om Royal Run Aarhus. Der vil naturligvis komme meget mere information tættere på løbsdatoen.

OBS: Aarhus er nu udsolgt! > Læs mere her

Start/mål

Royal Run i Aarhus har start- og målområde omkring Lille Torv og Store Torv og Bispetorvet.

Hvem kan deltage?

Royal Run er for alle. På familie-milen kan du både tage bedste med i kørestol og de små i klapvogne og barnevogne. Cykler er ikke tilladt. 

Para-deltager

Royal Run er for alle. Og det er muligt både at gå, løbe og deltage med en hjælper, i kørestol, racerunner eller andet. Vi har haft uheldige episoder med deltagere i elektriske kørestole. For at deltage i elektrisk kørestol er det en forudsætning, at man kører hensynsfuldt og er i stand til at manøvrere køretøjet i en stor menneskemængde. Det er ikke tilladt at deltage i racerkørestole. 

Hvad koster det at deltage?

Se denne prisoversigt

Udlevering af startnummer og t-shirt

Når du er tilmeldt, får du i slutningen af maj tilsendt et startkort på mail. Startkortet fungerer som en slags kvittering, som du skal fremvise, når du skal hente dit startnummer og din Royal Run t-shirt. Udleveringen sker i hver by i dagene op til løbsdagen. Nærmere information vil fremgå på denne side i løbet af foråret.

T-shirt og medalje

Der er medaljer til alle, der er tilmeldt og har et startnummer. 
Der er t-shirts til alle deltagere i Aarhus. Bemærk dog, at du kun kan få udleveret den t-shirt-størrelse, du har bestilt. 
Se t-shirt

Tilmeldingsfrist

Der er nu udsolgt i Aarhus, så det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

Deltagerloft

I Aarhus er der et loft på 16.000 - herunder 4.500 deltagere på One mile, 7.000 deltagere på 5 km og 4.500 deltagere på 10 km. Dette loft er nu nået, så der er udsolgt i Aarhus.

Tidtagning og resultater

Tidtagning varetages af Ultimate Sport Service – integreret chip i startnummeret. Resultaterne formidles via royalrun.dk samt via Royal Run app'en.

Royal Run App

Find dit startnummer, og søg deltagerinfo i Royal Run app’en. App’en kan downloades i App Store og Google Play til hhv. iOS og Android.

Omklædning

Vi kan desværre ikke stille omklædningsfaciliteter til rådighed for deltagere. 

Tidsgrænse

Tidsgrænsen på 5 km Walk og 10 km er 90 minutter netto (det vil sige, fra man passerer startstregen, og til man er i mål).

Beboerinformation

Vi opfordrer alle beboere til at komme og være med i festlighederne. Der bliver uddelt en flyer til beboerne i området, og hjemmesiden vil blive opdateret med afspærringssteder og tidspunkter. 

Sikkerhed

Vi ønsker, at alle får en rigtig god løbsoplevelse. Udvis derfor hensyn, og giv plads til dine medløbere undervejs i løbet. Får du brug for hjælp undervejs, så tøv ikke med at henvende dig til de officials, samaritter eller læger, der er tilstede både i start/mål og ude på ruten. Bag på dit startnummer har du også mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer og anføre nærmeste kontaktperson.

Arrangørerne af Royal Run samarbejder tæt med politi, beredskab og myndigheder. Vi opfordrer til at være opmærksomme og underrette løbsledelse, officials eller politi, hvis du oplever mistænkelig adfærd. Undlad også at efterlade tasker uden opsyn, da dette kan skabe unødvendige problemer.

Træn op til Royal Run

Se de mange fortræningstilbud, som de lokale løbeklubber tilbyder. Eller træn op på egen hånd med ét af vores træningsprogrammer.

Redigér din tilmelding