Royal run '19

Aarhus

Velkommen til Royal Run i Smilets by, hvor du kan være med til at omdanne gaderne til en stor fest 2. pinsedag, mandag den 10. juni 2019 i anledning af Kronprinsens besøg i byen.

OBS: Alt udsolgt i Aarhus!

Royal Run 2018 var for Kronprinsen en drøm, der gik i opfyldelse, og derfor gentager Kronprinsen succesen. Denne gang ikke for at fejre fødselsdag, men for endnu en gang at møde danskerne i øjenhøjde og genskabe idrætsfællesskabet og den fantastiske stemning.

Vi glæder os til at se dig til Royal Run Aarhus, når HKH Kronprins Frederik deltager i One Mile med aarhusianere og tilrejsende. Til Royal Run Aarhus har man kunne tilmelde sig på enten One mile (1,609 km), 5 km eller de klassiske 10 kilometer. Tilmeldingen er nu lukket. 

Uanset om du skal deltage i den ene eller den anden distance eller være tilskuer, garanterer vi en festdag uden lige. Royal Run er for alle, uanset om løb er en del af din hverdag, eller om det er første gang, du snører kondiskoene. Eller om du er ung eller gammel. Det er nemlig muligt både at gå og løbe på distancerne.

Den løbstekniske afvikling forestås i Aarhus af Aarhus 1900 Atletik/Motion.

Planlæg din deltagelse

Find mere info om Royal Run i Aarhus, så du er klar til den store løbefest:

Vi glæder os til at se dig. God fornøjelse!

Vil du være frivillig?

Kunne du tænke dig at hjælpe Kronprinsen med at genskabe idrætsfællesskabet og den fantastiske stemning, vi havde til Royal Run 2018? Kunne du tænke dig at blive en del af vores fantastiske frivilligteam? Så er det nu, du har chancen for at tilmelde dig som frivillig til Royal Run!

Kontakt os

Har du spørgsmål til løbet i Aarhus, så kontakt:

Royal Run Kundeservice Aarhus (Aarhus 1900)

Har du generelle spørgsmål til Royal Run, er du meget velkommen til at kontakte os.

Se deltagerliste

Du kommer i godt selskab, når du deltager i Royal Run Aarhus.

Her kan du se, hvem der har tilmeldt sig. 

Følg os

Twitter

Facebook

Facebook
Se resultater