Royal run '19

Program og distancer i Aalborg

Her kan du se de forskellige distancer og et program for dagen for Royal Run i Aalborg.

OBS: Alle distancer er udsolgt i Aalborg!

Til Royal Run i Aalborg er det den legendariske "One mile" (1,609 kilometer) og de klassiske 5 km eller 10 kilometer, der er på programmet. På både One milen og 5 km er det muligt både at løbe og gå. 

11.00: Start 10 km - Run (Bemærk, at løbet skal være gennemført inden for en tidsgrænse på 1,5 time, fra du passerer startstregen, til du er i mål)

11.30: Start 5 km - Walk

13.00: Start 5 km - Run 

13.45: Start One mile - Run og Børne mile. (Børne mile giver børn op til 14 år mulighed for at løbe deres helt eget One mile-løb (1,609 km), mens der bliver heppet på sidelinjen. Løbet er altså uden ledsager.)

14.10: Start Familie-mile

14.50: Start One mile - Walk

Para: Deltagere med alle typer handicap er velkomne og deltager på lige fod med alle andre. Mere info om para-tilmelding

Der tages forbehold for ændringer. 

Der vil være festlig underholdning flere steder på ruterne med blandt andet musik, en powerzone fra Nordjyllands Idrætshøjskole, et Aalborg Karnevalsoptog samt en cheer zone. 

Se kort

Se, hvordan ruterne går igennem byen d. 10. juni, og hvordan start- og målområdet ser ud.

Tilskuerinformation

Kronprinsessen besøger Aalborg, hvor hun både løber 5 km og One mile. Der er start og mål ved Nytorv, og dette område kommer til at være fyldt med deltagere, så tilskuerne opfordres til at søge ud på ruterne, hvor der både er de bedste muligheder for at se Kronprinsessen og for at opleve underholdningen. Det kunne være:

  • Østerbro
  • Østre anlæg
  • Fyensgade
  • Grønttorvet

På rutekortet kan du se, hvor løbefesten krydres med underholdning.
Se program
Se rutekort

Mere om distancer

Vil du gerne vide lidt mere om de forskellige distancer, så kig videre her:

Følg os

Twitter

Facebook

Facebook
Se resultater