Royal run '19

Program og distancer i Aalborg

Her kan du se de forskellige distancer og et program for dagen for Royal Run i Aalborg.

OBS: Aalborg er nu udsolgt! > Læs mere her

Til Royal Run i Aalborg er det den legendariske "One mile" (1,609 kilometer) eller med de klassiske 5 km eller 10 kilometer, der er på programmet. På både One milen og 5 km er det muligt både at løbe og gå. På 10 km er der en tidsgrænse på 90 minutter. Hvis du vil gå hele vejen, har vi anbefalet, at du vælger at deltage på 5 km - Walk.

11.00: 10 km - Run. Info: Er for dig, der vil løbe 10 km. Ved tilmelding skulle man angive sin forventede sluttid. Bemærk, at løbet skal være gennemført inden for en tidsgrænse på 1,5 timer, fra du passerer startstregen, til du er i mål.

11.30: 5 km - Walk. Info: Er for dig, der vil gå 5 km.

12.45: 5 km - Run. Info: Er for dig, der vil løbe 5 km. Ved tilmelding skulle du angive din forventede sluttid.

14.00: Familie-mile. Info: Er for hele familien. Her kan børn, forældre, bedsteforældre, oldeforældre, søskende, onkler, tanter, kusiner og fætre deltage sammen og have en fælles oplevelse i løbesko. På familie-milen er der plads til alle. Selvom I deltager i en gruppe, er det vigtigt at tilmelde alle, så hver enkelt deltager får sit eget startnummer. Bemærk, at dette er med undtagelse af de helt små børn i barnevogn/klapvogn, her er det ikke nødvendigt at købe startnummer.

14.05: Børne-mile. Info: Her får børn op til 14 år mulighed for at løbe deres helt eget One mile-løb (1,609 km), mens der bliver heppet på sidelinjen. Løbet er altså uden ledsager, så barnet skal have både evnen og lysten til at gennemføre distancen selv.

14.20: One mile - Run. Info: Er for dig, der vil løbe 1,609 km. Du bestemmer selv tempoet.

14.30: One mile - Walk. Info: Er for dig, der vil gå 1,609 km.

Para: Deltagere med alle typer handicap er velkomne og deltager på lige fod med alle andre. Mere info om para-tilmelding.

Der tages forbehold for ændringer. 

Mere om distancer

Vil du gerne vide lidt mere om de forskellige distancer, så kig videre her:

Tilmeld dig Aalborg

Del nu