Royal run '19

Praktiske oplysninger Aalborg

Her får du relevante praktiske oplysninger om Royal Run Aalborg. Der vil naturligvis komme meget mere information tættere på løbsdatoen.

OBS: Aalborg er nu udsolgt! > Læs mere her

Start/mål

Starten til Royal Run Aalborg går fra Nytorv, og mål bliver på Adelgade.

Ruter

Alle ruter går gennem Aalborg midtby. På 10 km-distancen tilbagelægges 5 km-ruten to gange.
Rutekort offentliggøres i foråret.

Hvem kan deltage?

Royal Run er for alle. På familie-milen kan du både tage bedste med i kørestol og de små i klapvogne og barnevogne.

Para-deltager

Royal Run er for alle. Og det er muligt både at gå, løbe og deltage med en hjælper, i kørestol, racerunner eller andet. Vi har gjort det ekstra nemt i tilmeldingssystemet. Mere info

Hvad koster det at deltage?

Se denne prisoversigt.

Udlevering af startnummer og t-shirt

Når du er tilmeldt, får du i slutningen af maj tilsendt et startkort på mail. Startkortet fungerer som en slags kvittering, som du skal fremvise, når du skal hente dit startnummer og din Royal Run t-shirt. Udleveringen sker følgende steder: 

Aalborg Atletik og Motion
Søndre Skovvej 2
9000 Aalborg

Der vil være åbent i følgende tidsrum: 

  • 5.-7.  juni kl. 15.00-18.00

På selve løbsdagen vil udlevering finde sted på følgende adresse:

Folkekirkens Hus
Gammeltorv 4
9000 Aalborg

T-shirt og medalje

Der er medaljer til alle, der er tilmeldt og har et startnummer.
Der bestilles t-shirts til alle deltagere i Royal Run 2019. Vær dog opmærksom på, at nogle størrelser kan blive udsolgt. Ligeledes opfordrer vi til, at man henter sin t-shirt og startnummer så tidligt som muligt, når stederne åbner i dagene op til Royal Run. Det er nemlig først til mølle, så vi kan ikke garantere, at man får den ønskede størrelse, hvis man venter for længe.
Se t-shirt

Tilmeldingsfrist

Der er nu udsolgt i Aalborg, så det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

Deltagerloft

I Aalborg er der et samlet loft på 12.000 deltagere - herunder 3.000 på One mile, 6.000 på 5 km og 3.000 på 10 km. Dette loft er nu nået, så der er udsolgt i Aalborg.

Tidtagning og resultater

Tidtagning varetages af Ultimate Sport Service – integreret chip i startnummeret. Resultaterne formidles via royalrun.dk samt via Royal Run app'en.

Royal Run App

Find dit startnummer, og søg deltagerinfo i Royal Run app’en. App’en kan downloades i App Store og Google Play til hhv. iOS og Android.

Bagageopbevaring

Du har mulighed for at få opbevaret din bagage, mens du er ude at løbe. Sammen med dit startnummer får du udleveret et bagagemærkat. Det skal du medbringe og sætte på tasken, som du indleverer til opbevaring. Bemærk, at hvis du vil gøre brug af tilbuddet om bagageopbevaring er det vigtigt, at du selv medbringer en taske. Bagageopbevaring er på eget ansvar!

Der er mulighed for bagageopbevaring i Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4, 9000 Aalborg. 

Find din startgruppe

Startområdet er placeret på Nytorv med startlinje ved fodgængerovergangen mellem Sparnord & Søstrene Grene. Der er opmarchbokse på Nytorv hen mod Slotsgade. Indgang til opmarchboksene er altid bagerst i boksen. Her står startnummeret på de deltagere, der skal være i boksen. Deltagerne i boksene flytter frem efterhånden som grupperne sendes afsted.

Fartholdere

Der vil være fartholdere på 5 og 10 km. 

Væskedepoter

Der er ikke væskedepoter på One mile (udover i mål). Der vil være et væskedepot på 10 km-ruten, som vil være omkring 5 km-mærket. 

Læge og samaritter

I Folkekirkens Hus (Gammeltorv 4, 9000 Aalborg), hvor der er nummerudlevering og bagageopbevaring, vil Nordjyllands Beredskabscenters samaritter have deres hovedsæde. Dette vil være suppleret af samaritter fra samme sted, der kører rundt på 10 km-ruten. 

Omklædning

Der er ingen omklædningsfaciliteter.

Information på løbsdagen

Der vil være skilte med information samt speak med information til deltagerne. 

Tidsgrænse

Tidsgrænsen på 10 km er 2 timer netto - det vil sige, fra man passerer startstregen, og til man er i mål. 

Fotozone

Til Royal Run er der live fotozone i mål på begge distancer. Der er yderligere en fotozone, når deltagerne passerer 5 km-mærket på 10 km-distancen. Her får deltagerne også en mellemtid. Billeder er tilgængelige på web og i app under resultater, så hurtigt mobilnettet tillader det. 

Parkeringsforhold

Det er ikke muligt at parkere i området. Vi anbefaler derfor, at du tager offentlig transport eller cykel til området.

Transport til start

Vi opfordrer deltagere i Royal Run til at benytte offentlig transport på dagen. På grund af de mange mennesker vil der være pres på byens parkeringsfaciliteter, ligesom der også vil være pres på start- og målområdet, hvor det forventes, at der vil være flest mennesker. 

Kommer man med tog, anbefales det at stå af ved Aalborg Vestby og gå det sidste stykke ind til start- og målområdet. 

Tilskuerinfo

Tilskuere kan tage plads i de anviste områder

Sikkerhed

Vi ønsker, at alle får en rigtig god løbsoplevelse. Udvis derfor hensyn, og giv plads til dine medløbere undervejs i løbet. Får du brug for hjælp undervejs, så tøv ikke med at henvende dig til de officials, samaritter eller læger, der er tilstede både i start/mål og ude på ruten. Bag på dit startnummer har du også mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer og anføre nærmeste kontaktperson.

Arrangørerne af Royal Run samarbejder tæt med politi, beredskab og myndigheder. Vi opfordrer til at være opmærksomme og underrette løbsledelse, officials eller politi, hvis du oplever mistænkelig adfærd. Undlad også at efterlade tasker uden opsyn, da dette kan skabe unødvendige problemer.

Træn op til Royal Run

Se de mange fortræningstilbud, som de lokale løbeklubber tilbyder. Eller træn op på egen hånd med ét af vores træningsprogrammer.

Tilmeld dig Aalborg