Royal run '18

Eventprogram

Her kan du se et program for dagen for Royal Run i Aarhus.

Eventprogram

Kronprinsen vil være tilstede i Aarhus i omkring én time. Det forventes, at Kronprinsen vil ankomme i Aarhus mellem 10:30-11.00. Udover at han selvfølgelig skal løbe, skal han starte flere løb, have overrakt medalje, fejres og overvære lidt af det fantastiske underholdningsprogram.

Åbningstale
11.00: Åbningstale ved borgmester Jacob Bundsgaard

10 km
11.10: Starten går på 10 km. Feltet opdeles i startgrupper efter forventet sluttid. Tidsgrænsen på 10 km er 90 minutter netto.

One milen
1. heat kl. 11.22 (Gul)
2. heat kl. 11.25 (Rød)
3. heat kl. 11.30 (Grøn)
4. heat kl. 11.35 (Mørkeblå)
5. heat kl. 11.40 (Orange)
6. heat kl. 11.45 (Turkis)
7. heat kl. 11.50  (Pink)

Se heatfarver her

Underholdning

Aarhus byder Kronprinsen velkommen til tonerne af rådhusklokkerne, der spiller ”Happy Birthday.” Det bliver startskuddet til en spektakulær løbefest, hvor der vil være underholdning langs ruten og det hele sluttes af med en festlig fødselsdagskoncert i Musikhusparken.

Den kongelige fødselsdag fejres under overskrifterne ”Lyden af Aarhus” og ”Smagen af Aarhus”. Begge dele vil kunne opleves både i start- og målområdet i Musikhusparken og langs løberuterne.
Løberne på 10 km ruten får den enestående mulighed for at løbe igennem Slotsparken foran den kongelige families Aarhus-residens - Marselisborg slot.

Efter 8 km kommer løberne til et royalt gourmet-depot! For dem, hvor tiden betyder mindre, vil det være muligt at tage en lille pause, nyde musikken og fristelserne fra de dygtige fødevareproducenter i Region Midtjylland. Maden kan indtages til Aarhus Musikskoles Royal Teen Strings, der vil levere ægte hofmusik.

Se kort over start- og målområde

Her kan du se, hvordan start- og målområdet kommer til at være på dagen.

Se rutekort

Her kan du se, hvordan ruterne går igennem byen. 

Se resultater

Her kan du se resultaterne, når de begynder at tikke ind. Se, hvordan det gik for dig selv og alle de andre. Klap dig selv på skulderen - godt gået.

Se resultater