Royal run '19

10. juni 2019

Royal Run kommer igen! HKH Kronprinsen indleder Royal Run på Færøerne d. 1. juni og møder danskerne i løbesko d. 10. juni. Tilmeld dig senest 31. januar, og få Early Bird-rabat!

Kom med til Royal Run

Kronprinsen fortsætter succesen fra 2018 og løber med danskerne i Aarhus og København/Frederiksberg. Kronprinsessen bakker op om begivenheden ved at løbe i Aalborg. Derudover er der også løbefest på Bornholm uden royal deltagelse, men det bliver løbefesten ikke mindre af. Som noget ekstra i år starter festen på Færøerne, hvor Kronprinsen kommer på besøg d. 1. juni 2019 og skyder Royal Run-ugen i gang. 

Mere om Royal Run:

> Hvad er Royal Run? 

> Priser og guide til tilmelding

Distancer

På alle 5 løbssteder kan du prøve kræfter med de klassiske 10 kilometer eller den legendariske ”One mile” (1,609 kilometer). Og som noget nyt kan du nu også vælge 5 km-distance i Aalborg og Aarhus og på Bornholm.

En hilsen fra Kronprinsen

Royal

Run'18

Følg os

Twitter

Facebook

Facebook

Hele Danmarks løbefest

Royal Run er for alle, hvad enten det er første gang, du prøver kræfter med løbeskoene, eller du er eliteløber. Det gælder også dig, der er i kørestol, har barnevogn med, fokuserer på sluttiden eller vil gå ruten.

Vil I skabe jeres eget Royal Run?

Alle har mulighed for at afholde deres egen lille udgave af Royal Run. Vi giver adgang til designpakker til download, så det kan komme til at ligne et Royal Run, og så arrangerer I selv resten. Så er du en beboerforening, en gruppe venner, en daginstitution, en virksomhed, et plejehjem eller noget helt andet, så start festen og vær med.

Nedtællingen er begyndt

Festen starter d. 21/5 2018 kl. 10:00


Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet i et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund. TV 2 er mediepartner på Royal Run, og TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere. De lokale arrangører er Aalborg Atletik og Motion, Aarhus 1900 Atletik/Motion, Sparta, Viking Atletik og Idrætsklubben Treysti.